Ostatnio jakoś tak często robię jajecznicę, ale tym razem zrobiłam inną. Z takimi dodatkami jeszcze nie jadłam, a muszę przyznać, że wyszła ciekawa w smaku mi bardzo smakowała.
Składniki
- kiełbasa chorizzo
- ser camembert
- 5 jaj
- przyprawa do jajek RAMI
Kiełbasę chorizzo, pokroiłam na plasterki, i plasterki przeciełam jeszcze na pół:). Podsmażyłam je bez tłuszczu na patelni, dlatego bez tłuszczu ponieważ kiełbasa podczas smażenia wydobywa tłuszcz. Camembert pokroiłam w kostkę i wrzuciłam do jajek i razem z jajkami włożyłam na patelnie i smażyłam. Pod koniec dodałam przyprawę do jajek.
strasznie kaloryczna .. ale brzmi interesujaco:)
OdpowiedzUsuńJest przepyszna:), Raz na jakiś czas można sobie na taką pozwolić:)
Usuńo oryginalne
OdpowiedzUsuń