Strony

sobota, 2 czerwca 2012

Grill

Banany z grilla




Będąc w zeszłym tygodniu na grillu, postanowiłam wypróbować banany z grilla. Jeszcze nigdy nie jadłam bananów w takiej wersji, i szczerze powiedziawszy były wyśmienite:). Tym razem banany jadłam bez niczego, ale następnym razem, poleje je mlekiem skondensowanym słodzonym, uwielbiam:).


Składniki
- 2 banany




Banany włożyć na grilla, musza być tak długo aż skórka nie zrobi się czarna z każdej strony. Po ściągnięciu ich z grilla, przecinamy wzdłuż skórkę i możemy jeść. Tak jak wspominałam można polać mlekiem skondensowanym, można włożyć czekoladę i poczekać aż się trochę rozpuści, tak naprawdę można włożyć co się chce. Polecam bo banany w takiej wersji są przepyszne.





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz